Xerrada Dr. Vazquez i Dra. Arango

Excel.lent classe magistral a la MGC

El Dr. Vàzquez i la Dra. Arango van exposar diferents tècniques de cirugia refractiva.

Les Xerrades Saludables, organitzades per la Mútua General de Catalunya, amb la col·laboració del Policlínic Sant Cugat i del Centre Sanitari Can Mora tornen a arrancar amb força. El passat 26 de feberr, el Dr. Vàzquez, cap d’Oftalmologia del Policlínic Sant Cugat i la Dra. Arango, responsable del departament de Cirugia Ocular del mateix centre, van fer un recorregut per la història dels mètodes per a millorar la visió. Des de la lupa de l’època de Sòcrates fins l’avançada tècnica Lasik de l’actualitat.

Es van exposar tant els requisits per poder-se operar de la vista com les contraindicacions. A més, en el torn de preguntes es van resoldre dubtes sobre les irritacions ocular, els derrames i les al·lèrgies. “Moltes vegades els ulls vermells indiquen una pressió massa alta als ulls, i sense que ens n’adonem, ens rebenten petites venen que ens provoquen els derrames”, va aclarir el dr. Vàzquez. Tot acompanyat d’il.lustracions molt gràfiques que van ajudar a entendre el funcionament d’aquests òrgans tan delicats com són els ulls.

Les Xerrades Saludables són una activitat que vol promoure l’interès per la salut de les persones. Dos cops al mes es tracten diferents temes, comptant amb l’experiència dels millors especialistes dels centres de proximitat. La peculiaritat és l’ambient professional i pròxim que demostren aquests ponents. Existeix la possibilitat d’obrir el torn de preguntes, un cop acabada l’exposició.